TJÄNSTER

Bolagsbildning

När du startar en verksamhet i Sverige finns det flera olika alternativ som enskild firma, aktiebolag eller handelsbolag.

När du startar din verksamhet är vi gärna ditt bollplank om den bolagsform som passar dig allra bäst.

Vi pratar igenom vad du vill med ditt bolag och hur vi kan bidra för att du ska kunna nå dina mål. Vi hjälper gärna även med administrationen kring din uppstart.

Vid start av en ny verksamhet kan vi ge dig råd kring val av bolagsform, starta eget rådgivning, registrering hos Bolagsverket och Skatteverket, se över din budget, göra en likviditetsplanering och upplägg av bokföringsrutiner. 

Ekonomistyrning

Vi är experter på just ekonomi. Genom vår ekonomiska rådgivning kan du få praktiska råd om din företagsekonomi. Du får hjälp att planera din ekonomi och på så sätt se vad som behöver göras. Att ha en budget i balans är en viktig grundsten för ditt företagande.

Tillsammans tar vi fram en ekonomisk handlingsplan åt dig vilket ger dig en större chans att driva ett tryggt och hållbart företag. Vi kan hjälpa dig att planera din utveckling av företaget, exempelvis vid köp av fastighet, köp eller försäljning av ett bolag, stöd i personalfrågor, diskussion kring prissättningsmodeller, lönsamhetsuppföljning, likviditetsuppföljning samt upprättande av budget och prognoser.

Om du och ditt företag står inför svåra framtida frågor samarbetar vi nära med flera specialister kvalificerade inom allt från företagsaffärer till familjejuridik.

Affärsutveckling

Är det dags för en förändring i ditt företag?
Som mindre företag kan det vara svårt att veta bästa vägen framåt när det gäller ekonomi, strategi och utveckling. Det kan handla om allt ifrån att förbättra ekonomifunktionen, digitalisera bokföring, rådgivning vid expansion och planering av ägarens framtid.

Ekonomiska beslut som investeringar, kostnader, lån och partnerskap kan påverka företagets resultat. Vi har en bred och lång erfarenhet av affärsrådgivning i både mindre och stora företag. Vilket gör oss utmärkta som ditt ekonomiska bollplank.

Vi hjälper dig som företagare att växa på allra bästa sätt. Tillsammans tar vi fram den bästa vägen framåt för dig och ditt företag.

Löpande Bokföring

Vi är kunniga och lösningsorienterade. Du som kund kan välja att göra en del själva eller anlita vår fullständiga redovisningsservice. Vi anpassar våra tjänster precis efter vad du behöver och vill ha.

Det vi kan hjälpa dig med är allt från löpande bokföring, fakturering, betalningar, avstämningar, rapporter och årsredovisning till deklaration och löneadministration.
Vi arbetar automatiserat och digitalt för att vara så pass kostnads- och tidseffektiva som möjligt.

Vi erbjuder våra tjänster på svenska, engelska, litauiska och ryska. Är du utlandsfödd och behöver ha en ingång till det svenska regelsystemet?
Vi kan hjälpa er att göra rätt från början och ser till att bokföringen sköts enligt god svensk redovisningssed och lagregler.

Löneadministration

Att hantera och betala ut löner till din personal kan vara tidskrävande. Och det är mycket att ta hänsyn till för att det ska bli rätt. Varför inte anlita en expert? Så att du kan ägna din tid åt det DU är expert på.

Idag sköter vi löneadministration åt både mindre och större företag över hela Sverige. Genom våra digitala och automatiserade lösningar kan vi arbeta med ditt företag på ett effektivt och smidigt sätt. Det blir enkelt och bekvämt för dig att rapportera tid och underlag.

Behöver du även hjälp med myndighetsstatistik och rapporter ordnar vi även det såklart.

Årsavslut

När räkenskapsåret nått sitt slut gör vi årsbokslut och årsredovisning, samt sköter löpande kontakt med din eventuella revisor.

För företag som själva sköter löpande redovisning kan vi ändå stå till tjänst genom att exempelvis upprätta årsbokslut och årsredovisning.

Vi finns tillgängliga för frågor under hela året och kommer med tips och råd om förbättringar i det löpande arbetet. När året är slut går vi igenom de ekonomiska rapporterna med er och ger förslag till förbättringar inför nästa år. 

Vi har även ett nära och gott samarbete med flera jurister och revisorer.
Du är varmt välkommen att använda dig av våra kontakter för ett komplett ekonomiskt stöd.

Beställ idag!

Hyr din ekonom!

LILLA BOLAGSPAKETET

Vill du starta företag?
Vi hjälper dig enkelt, praktiskt och smidigt.

Beställ lilla aktiebolaget

STORA BOLAGSPAKETET

För dig som vill ha ytterligare hjälp av våra kunniga konsulter vid bolagsbildning.

Beställ stora aktiebolaget

HYR EN ERFAREN EKONOM

Med vår tjänst får du redovisningshjälp utan att behöva binda upp dig.