OM OSS

rådgivning dator

DU SOM KUND ÄR VÅRT FOKUS

Ditt ekonomiska mål är i fokus hos oss. Vad du behöver och önskar.
Det vi gör väldigt bra är att hjälpa våra kunder att lyckas med sitt företagande och sitt ekonomiska mål.

Vår personal har en bred och lång erfarenhet av ekonomisk rådgivning och affärsutveckling. Vi har medvetet byggt upp vårt team så att varje medarbetare har en unik bakgrund, kunskap och erfarenhet. Bland våra kunder hittar du både mindre och större aktiebolag, enskilda firmor, bostadsrättsföreningar och ideella föreningar. Då även flera av våra kunder har utländsk bakgrund tillhandahåller vi våra tjänster på engelska, litauiska, tyska, ryska utöver svenska.

Vi erbjuder även fullständig redovisningsservice. Du som kund kan välja att göra en del och låta oss sköta resten. Eller om du vill hyra in oss som konsulter på heltid. Precis vad du önskar.

 Det vi kan garantera dig är att du får en hög nivå på vår personliga service och att vi arbetar i enlighet med gällande svenska lagar och regler. Vi står för kvalité, trygghet och ärlighet.

Vi arbetar gärna digitalt och automatiserat för att du ska kunna göra det du är bäst på, driva ditt företag.
Genom att effektivisera och modernisera ditt ekonomiska flöde minskar du tiden som du lägger på administration. Kostnaderna blir lägre och du får bättre kontroll, vilket kan leda till att ditt resultat ökar.

Med vår bredd, erfarenhet och kompetens hjälper vi dig att lyckas genom att ta fram den bästa ekonomiska affärslösningen för just dig.

Vill du framåt och utvecklas?
Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

LAIMA ROMIENE

bild på Laima

VD och ägare av Kupea

Jag är en lösningsorienterad civilekonom och engagerad affärsrådgivare. Med 18 års erfarenhet av både revision, redovisning, projektledning och kundrelationer.
 Jag har drivit företaget sedan 2010 med god hjälp av min personal och mentorer.
Mina huvudsakliga uppgifter är kundkontakt, rådgivning och bokslut. Privatekonomi och sparande är också något som intresserar mig. 

Jag brinner för att hjälpa mina kunder att lyckas. Att nå sina mål. Jag vill även att Kupea ska framåt. Att vi växer. Därför är det även viktigt för mig att ge min personal chansen att utvecklas i sina kompetenser på Kupea. Allt för att kunna ge våra kunder den bästa ekonomiska affärslösningen.

På fritiden tycker jag om att resa och att umgås med min familj. 
Jag tar gärna långa promenader i vår vackra sörmlandsnatur. 

Du når mig på

laima@kupea.se
073 – 502 65 00
0155 – 60 60 00

 

bild från kontoret

Vår personal

Boel Klaesson

Jag är en erfaren civilekonom med en ekonomisk utbildning från Lund och Linköping. Ekonomi har följt mig genom hela mitt yrkesliv och jag har arbetat i många år inom olika roller på stora företag som exempelvis Studsvik.

Mina roller har varit både som ekonomiansvarig och redovisningskonsult.

På fritiden tycker jag om att vara på sjön eller att läsa en god deckare hemma i soffan. Min sambo och jag njuter även gärna av en god måltid med god dryck.

Du når mig på:
boel@kupea.se
0155 – 60 60 00

Neringa Seskuviene

Jag har god erfarenhet av att arbeta mot företag inom bygg- och fastighetsbranschen. Där har jag främst hjälpt till med löpande bokföring, fakturering och personaladministration.
Jag tycker om utmaningar och att utvecklas genom att ta min an nya arbetsuppgifter.

På fritiden umgås jag med vänner och familj, läser böcker och håller på med hantverk.
Jag tycker om att träna och intresserar mig för hälsosam mat.

Du når mig på:
neringa@kupea.se
073 – 509 05 23
0155 – 60 60 00

Lana Karlsson

Jag är auktoriserad redovisningskonsult och certifierad affärsrådgivare. Ekonomi har alltid intresserat mig och jag tycker mycket om att arbeta med ekonomisk rådgivning för att hjälpa våra kunder framåt i sina mål. 
Under mina yrkesverksamma år har jag arbetat med allt från löpande bokföring inklusive betalningar, löner, momsdeklarationer och kundfakturering till bokslut, årsredovisningar och deklarationer.

I mitt arbete som affärsrådgivare bidrar jag även med rådgivning och konsultation i ekonomiska frågor, skattefrågor och kvalificerade redovisningsfrågor.

På fritiden tränar jag gärna, reser och umgås med familjen.

Du når mig på:
svetlana@kupea.se
072 – 944 12 54

Linda Rönn

Jag är en mycket rutinerad redovisningsekonom och lönespecialist. Behöver du hjälp med löneadministration är det mig ni kommer ha kontakt med.

Jag har arbetat i många år med just ekonomi och trivs väldigt bra på Kupea.

Jag tycker om att vara i naturen likaväl som jag trivs i en myllrande stad med god mat och dryck.

Du når mig på:
linda@kupea.se
0155 – 60 60 00

Paulina Strazdauskiene

Tack vare att jag själv drivit företag tillsammans med min man i några år känner jag till en företagares vardag och vilka utmaningar en möter.
Jag gillar struktur och organiserat arbetssätt. Jag är drivande och nyfiken.

På Kupea ger jag stöd till kunderna i personalfrågor, stöd i tillämpning av kollektivavtal och kontakt med fackförbund. Vi månar om våra kunder och jag tycker om de varierande arbetsuppgifterna.
Jag är också ansvarig för lönerapportering till exempelvis Fora och deklaration av skatter åt våra utländska kundföretag.

Du når mig på:
info@kupea.se
070 – 048 02 13

Vårt kontor

Du hittar oss på Fågelvägen 1 i Nyköping. Vårt kontor ligger centralt nära affärer och restauranger. Det finns bra med parkering utanför.

Vårt konferensrum är stort och luftigt med gott om plats för våra kundmöten.

Våra digitala och moderna lösningar ger oss även möjligheten att hjälpa kunder över hela Sverige. 

Varmt välkommen att kontakta oss!