Hyr en ekonom

Hyr en ekonom

Ni har normalt er egen ekonomipersonal i företaget som gör det löpande arbetet men ibland uppstår situationer som förändrar arbetsmängden och tillfälligt stöd utifrån kan behövas.

Det har blivit allt vanligare att företag använder sig av konsultlösningar för att lösa tillfälliga behov särskilt inom ekonomi. Du kan använda dig av våra tjänster vid ordinarie personals frånvaro på grund av sjukdom, semester, ledighet eller vid arbetstoppar.

Vi erbjuder dig och din organisation personaluthyrningstjänster för befattningar som:

  • Ekonomiassistent
  • Redovisningsekonom
  • Redovisningschef
  • Ekonomichef/CFO
  • Projektekonom
Urval av tjänster:

Löpande bokföring som registrering av leverantörsfakturor och fakturering. Skattedeklarationer, löneadministration, tillförordnad ekonomiansvarig.

Hur går det till?

Hyr du personal av oss får du tillgång till rutinerade, välkvalificerade medarbetare under exakt de dagar, veckor eller månader som är aktuella.

Du betalar oss ett fast tim-, vecko- eller månadsarvode. När du hyr personal tar du inga risker. Du betalar bara för den tid som vår medarbetare har arbetat hos dig och slipper tänka på arbetsgivaravgifter, semester- och sjukersättningar.

Nöjd Kund

För oss är det avgörande att ni som kund blir nöjda med resultatet av uppdraget. Vi utgår alltid från att vi skall göra er så nöjda att vi skulle kunna ha er som referenskund. Att ta in en erfaren konsult sparar både tid och pengar. Ni som företag får snabbt någon på plats vid en oväntad frånvaro eller arbetstopp. Ni ökar också flexibiliteten då ni enklare kan dra ner på personal vid vikande efterfrågan. Många företag upplever även positiva effekter när de har haft konsulter på plats, då dessa inte bara täcker ett kortsiktigt behov utan också kan driva igenom långsiktigt fördelaktiga förändringar.

Vi är en mindre och flexibel ekonomibyrå med bred kompetens inom ekonomiområdet.

Våra värdeord är personligt engagemang, tillgänglighet och affärsmässighet.

Kontakta Laima på 073 502 65 00 eller laima@kupea.se